Butik Okul

Butik Okul; Öğretmen ve öğrencinin birebir iletişim kurabildiği, bu sayede çocukların kişisel özelliklerinin keşfedilip, çocuğa özel desteğin verildiği okul tipidir. Butik okulda çocuklar, kalabalık ve büyük yapılar içerisinde kaybolmazlar. Tüm okul personeli çocukları tanır. Aynı zamanda Yeni Bilim’li bir öğrenci okuldaki tüm birimleri ve bu birimlerde çalışan personelleri tanır, ihtiyaç duyduğu bir konuda kimlerle iletişime geçeceğini bilir.

Butik okul sistemiyle daha az öğrenci, daha çok başarı, daha güçlü iletişim, daha özgüvenli çocuklar, daha iyi gözlem ve daha güvenli ortam hedefliyoruz.